Лист до тата

Коли ти повернешся, тату?
З цієї страшної війни?
Чекають тебе батько, мати,
Дружина твоя і сини.

Коли ти повернешся, тату?
Без тебе сумує наш дім,
Новин назбиралось багато
З тобою поділимось усим.

Коли ти повернешся, тату?
Розквітнув, буянить наш сад.
У полі працюєм завзято,
Лелеки над нами летять.

Пиши, що  живий, що здоровий,
Що більше не буде війни.
Обнімемось разом, знайдемо розмову…
А люди – хай будуть людьми!.


Рецензии