Желанията повече не мога да отлагам

Със залеза изчезват всички очертания.
Само шепотът на вятъра смущава тишината.
Усещам те по аромата от желания
и по ласките нетърпеливи на ръката.

Нежността на устните опитваме на вкус.
На топлите прегръдки се потапяме във влагата.
Изучават пръстите ми прелестния бюст.
Не мога повече желанията да отлагам...

28.11.2016 г.
3334 Б.Алекс.
Петър Пенчев          


Рецензии