Сбъдват се неизброимите мечти

Любовта пристига ненадейно -
тихите й стъпки никога не чуваш.
Усмивката й щом пред тебе грейне
разбираш, че завинаги си завербуван.

Светът наоколо се свива до ядро,
в което тялото й е неповторимо -
пленителни гърди, разголено бедро,
които те приканват към взаимност.

По шията оставя своите следи,
по кожата полепват нежните й аромати.
Сбъдват се неизброимите мечти.
До сутринта заспиваме във нейните обятия...

27.11.2016 г.
3333 Б.Алекс.
Петър Пенчев               


Рецензии