Единствено желана фаворитка

Като нежна снежинка прилягаш до мен
топлината на моята кожа, за да усетиш.
От тялото ти гъвкаво съм впечатлен.
БарабАнят пръстите като испански кастанети.

Остани до сутринта, да разплетем косите си,
които в мрака се превърнаха във плитка.
Да изпием с устните до край мечтите си.
Да те превърна във единствено желана фаворитка...

15.11.2016 г.
3318 Б.Алекс.
Петър Пенчев            


Рецензии