Щастието е усещане

Прочетох във очите ти на скритото желание мечтата
и бързам със целувките да я докосна.
Страстта бушува в тебе като мед в пчелата .
Ще я прилея в себе си като магьосник.

От нетърпение сърцата ни вибрират в такт.
Докоснат ли се и ще се взривят веднага.
Помагаме им да осъществят контакт...
Щастието е усещане, от нас което няма да избяга...

26.10.2016 г.
3296 Б.Алекс.
Петър Пенчев            


Рецензии