Нали ме знаеш как съм любопитен

Като цвят от бялата иранска роза
си сред храстите във тази рокля.
Грях е да не се възползвам
от тИчинките на устните да не отпия малко опиум.

И се разтворИ пред силата на моите желания,
за да сбъднем на годините мечтите.
Ще те поема с тръпнещите длани  -
нали ме знаеш как съм любопитен...

15.10.2016 г.
3282  Б.Алекс.
Петър Пенчев          


Рецензии