Страхотия

автор: Йорданка Радева

Брей...
Тия тук сега
как и от къде се взеха-
мисли в уплаха голям
бялата котана,
на махалата- стюардеса.
Боже, че те са цяла
страхотия!..
Даже двама песаза кураж,
а аз самичка тука
да се чудя още
как от тях да се покрия.
Как.... сега да сляза,
във вятър ли за миг
да се превърна?!
Ех... бела голяма...
как преди не ги видях!
Леле... че е страхотия!


Рецензии