люблю щастя

Уже пройшло
 життя красиве
молода була
щаслива

А тепер насіла старость
 від проблем одна усталость

Борюсь за гарний настрій у душі
Нехай радіють наші  малиші

Ми будемо усі щасливі
Добротні радісні і милі...


Рецензии