***

Про хороше розкажу я до щастячка біжу
Про погане я ніслова воно в житті всьому основа...
Буду щастячко шукати і життя красиве будувати...
Надоїло горювати
В біді жити сумувати...
Буду я щодень міняти
І себе любовью наповняти...
Так же краще що казати...


Рецензии