Я кожен день iду неначе в бiй

Я кожен день іду неначе в бій
Здригаючись під натиском шаленим
Нестримних вражень та стрімких подій,
Що пролітають кулею повз мене.

Я намагаюсь жити, як усі
У цьому Світі повному страждання.
Перебуваю на тонкій межі
Поміж надії, віри, сподівання...

Так кожен день подовжує життя -
Нові ідеї, плани, діалоги…
Так доля порина у майбуття
Далекі обираючи дороги.

Щоб йти по ним до світлої мети.
Знов падати і знову підійматись,
Щоб врешті решт любов свою знайти,
Або хоча б принаймні намагатись.

02.02.2016.


Рецензии