А вона, мен не мила

А вона,мені не мила
і серденько не стучить.
А до тебе воно лине!!!
В грудях тисне і болить.

Мабуть дам йому свободу
і піду від неї геть.
До очей,
коханих-чистих,
в яких бачу я весь світ.

І за покликом такого-ж,
стука серця
у грудях,
ми зустрінемось в обіймах
і цілунках до безтям.


Александр Кармышев
               
    28.05.2019


Рецензии