Стежиною кульгають хмарнi днi

Ось матінко зажурена, сполохана
Вдивляється в заплакане вікно.
Зітхає: - "Десь синочок мій...". Непроханий
Туман війни застиг густим вапном.
Холоне сад без співу солов"їного,
Стежиною кульгають хмарні дні.
Від болю серце тліє безупинного
В нещадному, пекельному вогні...

    2019-05-09


Рецензии