Наче-Терен

Як на серці моїм тяжко,
я сумую моя пташко.
За твоїм волоссям темним
з переливом наче терен.

Як у серці твоїм смута,
не журись,я прийду-люба.
Шлях до серця,твого знаю
бо лише його кохаю.

І шукатиму від нині,
твої очі чорно-крилі.
І волосся твоє темне
наче-терен,
наче-терен.

           Александр Кармышев
               
   28.05.2019


Рецензии