С днем народження брат

Сьогодни в надзвичайний день,
З днем народженням ми тебе вітаєм.
Тобі святкових ми бажаем слів, пісень,
Для тебе друзі й рідні, що кажуть та співають.
         
Ты нам як батько, брате мій,
Даруєшь нам нове життя і мрії
І дякуємо ми тобі за те,
За те, що ти такий відповідальний й даруєшь нам надії.

Здоров'я крепкого тобі та щастя і добра
Нехай тобі допомагають і зірки і небо.
Нехай на твоїм шлясі, не буде ні жезла ні цвяха,
І все хай буде у житті у тебе.

29.04.19г.
Ярослав Шарах.

PS: Больше стихотворений, хорошей музыки, видео, красочных картинок и фотографий.
  Смотри-Вконтакте-Ярослав Шарах...
PS:А также спасибо просторам интернета, за красивые и познавательные картинки.


Рецензии