Розлучатись потрiбно в аеропорту

                Тетяні

Розлучатись потрібно в аеропорту:
залишати розмову і чашку пусту
з-під ковточка холодної кави,
розривати тяжіння нез’єднаних рук,
розіп'яти поему несказаних мук
тихим словом останнім ласкаво.

Треба брати валізи рожевий вагон
і тягнути його за сріблястий тромбон
неслухняної довгої ручки.
І дивитись на небо крізь стіни зі скла,
і питатись себе, чи любов не пройшла
через те, що не мала обручки.

І пройти крізь кордон непідкуплених мит,
і відчути, що серце інакше тремтить –
не вокзалом, а аеропортом...
І змиритись, що сили для слів вже нема,
та зрадіти тому, що літак підійма
крик душі: до фортисимо – з форте...


Рецензии
"крик душі: до фортисимо – з форте..." - це контрольний постріл))
Ох і вмієте ж Ви пройняти своїм віршом... Дякую!

Алёна Ткаченко Крым   23.08.2019 16:30     Заявить о нарушении
А так легесенько писалося, на радість, дякую!

Миклош Форма   25.08.2019 10:08   Заявить о нарушении