Ще ти повтарям колко си прекрасна

Въздухът просмукан с есенните аромати,
зрели ябълки опитва вятърът на вкус.
На пейката пред портата те чакам,
тихичко подсвирквайки си блус.

Ще те посрещна с пламъка на огнения залез.
Телата  ще изтръпнат от внезапни тръпки .
Страстта отново в нас ще се разпали  -
ще искат пеперудите отвътре да изхвръкнат.

Ти ще смъкнеш бавно бялата си блуза -
ще се разтворим във любовни ласки.
Ще впия устни в твоите като вендузи
и все ще ти повтарям колко си прекрасна...

25.09.2016 г.
3256 Б.Алекс.
Петър Пенчев             


Рецензии