В люлката на скута ти

Тревите са попили твоя дивен аромат
и са топли като влажните къдрици.
Изсъхнаха и се превърнаха във сух креват,
на който укротихме страсти и амбиции.

Настъпи и за двама ни една незабравима утрин -
преплетени безпаметно един във друг.
Дълбоко спя във люлката на скута ти
с омекнало сърце като в черупката на зрял памук...

21.08.2016 г.
3221 Хитревци
Петър Пенчев         


Рецензии