хочу тебе слухати

хочу тебе слухати ніч і день,
але знаю правду - вже не прийдеш,
та про тебе мрію я, як завжди,
не важливо те, що це все й далі міражі.

хочу я поринути в ті думки,
де щасливі ми були, а не навпаки,
та твоя ця правда нагадує знов,
як назавжди втратили ми свою любов.

хочу доторкнутися я тепла,
але зірка в височінь вже відійшла,
знову я чекатиму ніч та сни
в ці всі дні останнії тихої весни.

r810220


Рецензии