***

Не ховає очі котячі,
Ніби я ще комусь повірю...
Чи тебе приручити, наче
Решту моїх міфічних звірів?

Тільки нащо мені те, нащо?
Нащо ця блакить ніжно сіра?
Спи собі на осонні краще,
Кошеня таке оковирне...

13.05.19


Рецензии