з-за обр ю на небо

Із-за обрію на небо
Знову сонечко встає…
Хай Господь нам, любі друзі,
Сил і мудрості дає.
Хай усім нам чистить серце
Від гріховних нечистот,
Хай людей, Собі подібних,
Створить, врешті, із істот.
І за це Йому вся слава
З наших лине хай пісень!
… Сяє сонечко на небі.
Любі друзі! Добрий день!!!
            27 травня 2019 року. 


Рецензии