de profundis

рвучким нарваним
життям міським
відкритість ран
під бинтом вузьким

щодня у вири потоків справ
де кожен щирий
хто обіцяв

розмови зустрічі sms
час твій свій час
нічий
nor more less
 
вогні на поверхах
                уночі
притримай подих
тепер - кричи

кому про що та
нащо хто б знав
міське життя
тир театр уяв


Рецензии