Ми - украiнцi

Не колисаймо у серцях жорстокість,
Не воздаваймо їй хвалебних од.
Це лиш говорить про душі убогість.
Майбутнього не має злий народ.

Ми вийшли з хати білої, мов квіти,
З Любові, з ніжних маминих пісень.
Уміємо кохати і радіти,
І посмішками прикрашати день.

Ми - українці з щирою душею,
Із серцем, що немов дзвінка струна,
Пишаємось країною своєю,
Бо в нас вона, як матінка одна.


Рецензии