В кофейне

Я без любові задихаюсь,
Я карму всю відпрацював.
Тепер я вільний і не каюсь,
Я Господу екзамен здав

І він прибавив мені віку.
Тепер я розумію все,
Але Господь, якой ціною,
Але як витримати це,

Що я чужі думки читаю?
В них морок, темінь навкруги.
Мій Боже! Я Тебе благаю,
Дай сили волі Ти мені.

Я без кохання помираю
Навіщо це життя пусте.
В кав'ярні Маду зустрічаю,
Вона шукає також те.


Рецензии