Рiк у вiчнiсть канув...

Рік у вічність канув... відійшов... і ... розтанув...
Тільки  спогадів низку лишив по собі...
В молитовній задумі навколішки стану,
Пригадавши всі радощі, горе і біль...

Я схилюсь перед Тим, Хто щодня вів за руку,
Хто на Себе узяв всі тривоги мої...
Обіцяв не лишити в час горя й розпуки ,
Чув молитви й благання моєї сім`ї ...

Я не хочу старе в рік новий притягнути,
Бруд нехай не торкнеться нових сторінок...
Памятати лиш добре , лихе - все забути ...
Щоб звершати з надією кожен свій   крок...

Невідоме, що в році новому чекає,
Визирає таємно десь із-за кутка,
І тому я в смиренні, Ісусе, благаю:
Хай веде мене й далі Всесильна Рука...
~ДЛВ~


Рецензии