Желанията ни съвпадат

С теб двойка сме по фигурно пързаляне -
чувствата усещаме интуитивно.
Дори без съпровода музикален
танцуваме със страст и сме щастливи.

Сърцата са настроени във унисон,
искрят очите от любовна радост.
Безтегловен ставам аз, като балон -
желанията ми със твоите съвпадат...

10.05.2014 г.
Петър Пенчев
Из сборника с любовна лирика
"От първо лице", София, 2015 г.         


Рецензии