Завира ти от страст кръвта

Обичам да се наслаждавам как до мене спиш.
От спомени незабравими как потрепват миглите.
Несподелените си ласки искаш да ми подариш,
така че в мене вулканичен огън да изригне.

Под тиктакането на часовника да плачат свещите,
дорде допиваме блаженството на любовта,
а устните ми тръпките на тялото ти да усещат
и как завира във сърцето ти от страст кръвта...

15.10.2014 г.
Из сборника с любовна лирика
"От първо лице", София, 2015 г.            


Рецензии