До Христа поспiши

Ти щодня щось плануєш, кудись  все спішиш,
Прагнеш певних висот досягти.
Та в житті головне - зрозуміти скоріш
Ціль життя і іти до мети.

Хочеш ти, щоб усі розуміли тебе,
Співчували в невдачах гірких,
А в житті головне - чути мову небес,
Назавжди залишити свій гріх.

Хочеш тої любові, що вік не мине?
Є умова надійна й проста.
Бо в житті головне - зрозуміти одне:
Бог - любов справедлива й свята.

Так шукай, щоб знайти, навкруги придивись.
Твердо вір - в Бозі правда й життя.
Головне - це прощення, тому не спізнись,
Поспіши до Христа з каяттям.
~ ДЛВ~


Рецензии
Гарний мотив поезії))

Юлия Квитко2   27.05.2019 20:56     Заявить о нарушении
Дякую, Юлічка) Слава Богу!
З любов’ю Любов.

Любовь Дуля Шевчик   27.05.2019 23:41   Заявить о нарушении