Знаки поруч нас, част. 2

ЗНАКИ ПОРУЧ НАС, част. 2

Нехай веде подих –
Нірвани, сансари, життя,
Ніхто не загубиться у вирі
Недолі, нефарту, небуття!

Щось із нами,
Хтось з тобою,
Десь, стороною летить біда
Кометою, й прикметою згаса.

Всі чари на полиці,
Всі знаки при руках,
Літають поруч журавлі і синиці
і в тріски сумніви розлітаються при нас.


Рецензии