Свобода слова

Свобода слова наклеп не несе
І громадян своїх не ображає
Запам’ятайте це понад усе
Хто схибив і в провалля всіх штовхає
Свобода слова, промінь серед хмар
Що морок безнадії пробиває
А той хто в спину нам несе удар
Ні честі, а ні гідності, немає
Свобода слова, вибір наш, - закон
Запам’ятайте шавки з підворітні
Народ господар, він є гегемон
У Президента плани є амбітні.
Свобода слова, це не бла, бла, бла
Це є стежина до життя нового
Дорожче золота, ...лишень за для добра
Дослухайтесь, і не гнівите…
24.05.2019р.


Рецензии