Горе-шляхи

Шляхи Вкраїни розтрощили,
Їх будували під легковики,
Тепер же бігають фури-машини,
Латати не вправляються шляховики.

Ремонтні служби розігнали,
Порізали на брухт заводи,
Асфальту вже не виробляють,
А гроші йдуть на нагороди.

Латка на латці, вибої, горби,
Трясуть машину в лихоманці,
Ще й гроблять колещата вмить,
Вони лишаються лежати в ямці.

Шляхи, шляхи такі недбалі,
Не доглядають, бо керують дурні нині,
Хай же катаються на них, та не злізають,
Цілодобово біси, відьми, лиходії.

А лайка матерна кружляє Україною,
Праця нестерпна в водіїв,
Пани не хочуть лагодити або зробити,
Поганою метлою треба їх змести.

        !7.04.2019 р.
        Запоріжжя

Враження від поїздки шляхом
Полтава-Конотоп, де живуть
Диканьські чорти та Конотопські
Відьми. / За Гоголем /


Рецензии