Про подружнi згадав обiцянки

Про подружні згадав обіцянки,
Честь і совість, про іпотеку.
А вона у вікно дивилась:
"Цікавезне слово "ко-хан-ка".
Сміх потрібний, мов тінь у спеку,
Та не смішно. Люблю? Любила?"
Хоч давно достеменно знала:
Ця любов лише на папері.
Бубонів: - Зрозуміти маєш...
Врешті-решт вона проказала:
- Зачини за собою двері.
- Що?!- Тихенько: кота злякаєш.


Рецензии