Ворожья мова

“Ворожья мова” чую я
Лунає нам з екранів.
Хто у вчорашніх холуях
Не гідним буде паном.
Як за царату заборон
Українська зазнала.
Так і нові пани закон,
Щоб руська не лунала.
І соромливо, що дідів
Ми обізвали мову
Російською, а не русів.
Бо прогуляли школу.
А Україну то не ми,
А кляті комуністи
Зібрали у Румунії,
У Польщі, є Російське.
І цей Великий Вавилон
Ми тупістю руйнуємо:
Прийняли “мовний” ми закон,
Українська панує.
І Малоросію тоді
Штовхаємо всі самі
Ви в “Руський мір” від нас ідіть
Ми в Раді голосами.
Країна наша вже тріщить
Так що ж тоді робити?
Нам “Руський мір”, товариші,
Війною замінити?...

23.05.2019 Дмитро Дробін


Рецензии