На що вони чекають, тi жiнки?

На що вони чекають, ті жінки,
яким часу чекати вже немає?
Та кожна – вірить... Вірить і чекає –
години, дні, століття і віки...

І що вони шукають, ті жінки,
в очах яких геть океани суму?
Яку таку, лиш їм відому, думу
кладуть на хвилі, мов надій вінки?

Чого вони не знайдуть, ті жінки,
яким не доля вже знайти, не доля?
Якби на те велична божа воля,
я кожної торкнувся би руки...


Рецензии