Нечесна гра

Хто для мене ти,
Ким для тебе є я.
Розвела ніч мости,
День приніс небуття.
Що для мене "любов",
Чи для тебе – це гра.
Як відчути нам знов,
Вірить, щоб не дарма.

Приспів:
Гра, нечесна гра,
Багато ран
Нам залишає.
Гра, нечесна гра
Нас вибира,
Не відпускає.

Я шукаю весну,
В тебе в серці зима.
П'єм по краплі вину,
Самота обійма.
Почуття, як кіно,
Тут невидима гра.
Може, нам все одно,
Біль душа обира.

Кому, навіщо і як,
Де відшукати маяк.


Рецензии