Страдания

Любий ти мій, любий,
Дуже тебе лЮблю,
А як кинеш ти мене -
Всюю душу згУблю.
Душу, що кохає,
Плаче і сміється.
Туга, як отрута,
В серці розіллється,
Затуманить очі,
Виснажить всі сили, -
Так любов помститься:
Нащо її вбили?


Рецензии