Дaй мeнi нaснaги

Дай мені наснаги далі йти,
Дай мені бажання віднайти
Те, що загубилось у моїх думках,
Те, що відтворити заважає страх.

Дай мені любов, і я розправлю крила.
Дай мені тепло, і я повстану з пилу,
З попелу і сліз, що якось залишила,
Коли упала вниз і втратила всі сили.

Подивися в очі і скажи мені,
Звідки в тебе сила запалювать вогні,
Що горять в мені палким бажанням жити
І тепло ділити з усіма на світі?


Рецензии