Котъ многоногъ и народъ многъ

Посвящаю любимому коту Бонифацию.

Иде котъ многоногъ,
и по немъ идяше народъ двуногъ,
и ста посреде нихъ
котъ многоногъ
и виде народъ многъ.
и глагола имъ
неизреченны глаголы:
фъръ фъръ фъръ
мъръ мъръ мъръ
моуръ мои даю вамъ.
возрадовашеся же народъ многъ
видя яко благъ
котъ многоногъ
яко видяху мнози
яко поистине красни суть его нози
благовествующаго моуръ.


Рецензии