Вишиванко, вишиваночко моя

Вишиванко, вишиваночко моя,
З гордістю тебе  я  одягаю.
І  любов до України – це  душа моя,
Й любить Вкраїну вічно  - присягаю.

Вишиванко , вишиваночко моя,
Я  у тобі неначе  й народилась.
Ти назавжди будеш лиш моя,
Ти мені  в дитинстві ще наснилась.

Вишиванко , вишиваночко моя,
Щаслива я , що я  тебе  вдягаю.
Без тебе  ж бо  , неначе я – не я,
Без тебе ,вишиванко , сум я відчуваю.

Вишиванко , вишиваночко моя,
Ти – найдорожча з-поміж одягу у мене.
Зігріва мене краса твоя.
Це незрівнянно, просто ,нотабене.

Вишиванко , вишиваночко моя,
З тобою у житті нова сторінка.
Ти для мене , для тебе  - тільки я,
В  тобі і в  чужині я –українка.

22.05.2019 р.


Рецензии