Не заздр ть ви чужому щастю

Не заздріть ви чужому щастю,
Не тіштеся чужій біді,
Воно сторицею віддасться,
Будь то на суші , чи в   воді.

Не заздріть ви чужому щастю,
Не думайте ,що все в них –мед.
Легко  біді туди підкрасться,
Тому з своїм і лиш вперед.

Не заздріть ви чужому щастю,
Можливо це тільки вуаль,
Хоч все прекрасним вам здається,
Та це не завжди так … На  жаль.

Не заздріть ви чужому щастю,
Можливо сльози там течуть,
І мусять дихать – задихаться,
Але плачу вам їх не чуть.

Не заздріть ви чужому щастю,
Краще моліться про своє,
До церкви йдіть , прийміть Причастя,
І  майте  те , що  Бог  дає.

18.05.2019 р.


Рецензии