Фотоальбом. укр. язык

ФОТОАЛЬБОМ
***пісня***

 -1-
Як у серце вповзає печаль,
І сльоза застигає в очах-
Повернутися хоч би на час
У реальність минулого чар!..
Переглянеш ти фотоальбом,
Від якого так віє теплом,
Ніби мама цілує чоло,
І повернеться, що відійшло...

   -ПРИСПІВ
Дотик спомину серце лоскоче,
Мов босоніж ідеш по траві,
І з минулого дивляться очі
Тих, кого не забудеш повік...

   -2-
У світлини старі зазирни,
І відчуєш- не ти, а вони
З відлетілої в далеч весни
Завітали до тебе... І сни
Розфарбують, немов олівці...
І рука, як колись, у руці...
...і бажання, а не самоціль
Пити чару за спомини ці!..

   -ПРИСПІВ-
Дотик спомину серце лоскоче,
Мов босоніж ідеш по траві,
І з минулого дивляться очі
Тих, кого не забудеш повік...


Рецензии