життя...

цьогоріч, зйомки почалися в чорно-білих березневих кольорах -
а три останні ночі нашого кіна знімались тут...
і серце розривається від дивної краси землі, і тІней на дахах,
і від цієї тиші і весни, нічних птахів і цвіркунів, гіллястих пут
старої бабиної груші...
 
і чистоти цієї хати, ніжних квітів яблуневого садка,
полів за дощатим парканом, і близькОго лісу, і буття...
приємних пахощів живиці, меду, теплого парного молока,
смачного хліба, м'яти, ще чогось, за чим скучаєш все своє життя...
і згадуєш про рідні, чисті душі...

2019.05.19
Наталія Половинка, 69


Рецензии