Желанието няма да угасне

Ръцете ни се срещат мълчаливо
под звуците на матовия тембър на гобой.
Страстта по тялото ми се разлива
и намира в устните изпръхнали покой.

Надишам ли се с твоите любовни ласки -
не ме ограничавай само с обещания.
Желанието няма бързо да угасне,
докато в прегръдките ти не остана бездиханен...

17.10.2015 г.
2886 Б.Алекс.
Петър Пенчев            


Рецензии