На ласките ти ще се покоря

Оставям своите следи във есента,
когато под дъжда към теб се приближавам.
Със нетърпение очаквам пак момента,
в който ще ме  сгрееш с твоята жарава.

Под горещия ти поглед аз ще изгоря,
защото е изпълнен със пламтяща нежност.
На ласките ти топли ще се покоря...
Любовта дълбоко в нас ще се загнезди...

15.10.2015 г.
2883 Б.Алекс.
Петър Пенчев            


Рецензии