Да изживеем чувствата възвишени

Вървим загърнати от лепкавата тъмнина.
Оркестърът на горските цигулки ни приглася.
Едва очаквам края на деня
отново красотата ти да превъзнасям...

Разтапяш се от нежността на топлите ръце -
не ще успея с теб да се надишам.
Не е възможно нищо да ни спре
да изживеем с тебе чувствата възвишени...

10.10.2015 г.
2876 Б.Алекс.
Петър Пенчев            


Рецензии