Времето нетърпеливо как да спра

Дъждът като сръчна шивачка забива игли
по копринената рокля, със която си облечена.
До срещата ни облаците ще излеят всичките сълзи,
но... до тогава ще измине цяла вечност...

Времето нетърпеливо как да спра,
за да получим нощите щастливи за награда.
Да се превърне във горчиво вино сладката шира.
На глътки да го пием със наслада...

30.09.2015 г.
2863 Б.Алекс.
Петър Пенчев   


Рецензии