Дъждът ще ви разкаже

Очаквам капките приспивно да ни заговорят,
когато ти към рамото ми се притиснеш,
а аз за милионен път да ти повторя
думите, които непрекъснато от мене искаш.

Есента протяга с дланите си куп емоции,
от които много трудно е да се откажем.
Дъждът ни изпълнява "Малка нощна музика" от Моцарт.
Утре на света за нашата любов ще му разкаже...

23.09.2015 г.
2854 Б.Алекс.
Петър Пенчев          


Рецензии