Укр. Я присвятив

Я присвятив свої вірші
від свого серця та душі,
для тих,кого в житті кохав,
хто мене знав, та хто не знав.
Я їх і зараз ще пишу,
заради вас живу й дишу,
багато з вас в житті немає,
а я за вами так скучаю.
Навіть вас бачив уві сні,
коли гуляли навесні,
тоді були щасливі дні,
й вечірні зоряні вогні.
Все те пройшло,  і час минає,
шкода, що вас в живих немає,
а соловей все ще співає,
а я вас більше не чекаю.
Лише мене чекаєш ти,
щоб разом нам на Схід іти,
та тільки я не знаю сам
коли я буду з вами там.


Рецензии