Укр. 1 знову музика

І знову музика у клубі,
і знову танці під баян,
там до півночі вони будуть,
зламає в сквері хтось паркан.
Одні пройдуть понад парканом,
хтось на городах, квітниках,
у темряві знайде хтось ями
та буде лаятись в серцях.
А у неділю знову танці
та біля клубу духовий,
а півень заспіває вранці
і день настане тьрудовий.
В селі завжди тяжка робота
і всі чекають вихідий,
а у руках у мене квіти
і я несу тобі одній.


Рецензии