Много есть людей хороших

***
Багато людей є хороших, -
на них і тримається світ!
Найтяжчу несуть вони ношу, -
їм небо у свій заповіт

вписало найважчі завдання:
тримати важливий баланс,
щоб день тут не гримнув останній,
щоб вогник добра тут не згас,

на цій фантастичній планеті –
на рідній прекрасній Землі!
Нехай серед віршів поетів
зостануться вірші й мої,

в яких – почуття найщиріші,
в яких – і любов, і журба,
бо річкою плине у віршах –
життя, а в житті – боротьба!


Рецензии