Швидкоплиннiсть

Враз зачепилась високим підбором
за кришталеву сумлінність.
Чистого серця постійні мінори
певно несуть швидкоплинність

тим почуттям, що нещирі дарують.
Їм то, напевно, нічого не варте.
Шкода, у рагсах людей не страхують
вiд лицемірної гри "зради-жарти"...


Рецензии
Гарний вірш ,глибока думка ....

Мечтатель Забытых Дорог   23.06.2019 23:14     Заявить о нарушении